do-fraiture

Geen lampen, maar licht

“Wij verkopen geen lampen, wij verkopen licht”, zo maakt Maarten van Poppel het grote verschil met collega’s in de branche meteen duidelijk. “Of het nu thuis is of op de werkplek. Wij geven eerst een goed lichtadvies af. Dan mag de klant zelf besluiten hoe daarmee om te gaan.

Het is zo belangrijk om goed te bekijken hoe je het juiste licht op de juiste plek krijgt. Daarbij kijken we niet alleen naar de functionaliteit van licht, maar zeker ook naar sfeer”, vertelt Van Poppel. De oplossingen die Van Poppel verlichting biedt zijn evenzo eigenzinnig. Zo maken ze in samenwerking met een industrieel ontwerper zelf armaturen en voeren ze de meest eigentijdse merken.

Van Poppel verlichting is al 60 jaar een vooraanstaand bedrijf in het leveren van verlichting in de meest brede zin van het woord. Het bedrijf in Breda mag particulieren en bedrijven in alle omvang tot de klantenkring rekenen. Zo wordt een appartement voorzien van het beste licht, maar een een kunstgallery of een kantoorgebouw.

“Daarbij zijn de hele speciale lampen onze grote meerwaarde. Wij produceren ook zelf verlichting. Allemaal hoogwaardige en passende architectuur“, vertelt eigenaar Maarten van Poppel, die ook instaat voor het hoogste serviceniveau wat een ondernemer kan bieden. “Wil een klant ’s avond geadviseerd worden, dan rij ik er zelf heen om de sfeer te proeven en een advies uit te brengen. Het enthousiasme bij klanten komt meestal van horen zeggen. Ons werk is onze beste reclame”.